Tisdagen 5 april

Hej det var ett tag sen jag skrev på bloggen eller min hem sida och det är väl för att man har jobbat mycket eller att man har haft annat för sig så som att sitta och spela framför datorn mitt favorit spel. Men på jobbet så har jag jobbat med min låt som handlar om ett spel som heter LoL .

Men just nu är jag  i Göteborg på  Grunden Media där vi har kurs i Wp / WordPress. Hur man använder det för att göra hemsidor och bloggar.

Jag själv har ställt några frågor till folk på grunden media om Grunden grand basar och vad det är för något. Dom här två dagarna har vart roligt iallafall.

fått träffa vänner som man inte har träffat på ett tag och sovit över hos en  nära vän till mig <3 vi hade en underbar kväll igår med  god kvällsfika och kollade på ett program som heter Sofias änglar, lite sorgligt var det avsnitt vi såg på i går.

Lite annat smått och gott :

jag har börjat live stream just nu  så allt det kommer ut på min youtube kanal och  Fb.

det kommer komma mer live sändningar i mellan åt där jag gör olika saker, som att testa olika saker 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*